‘LEKKER PÛH!!!’

‘LEKKER PÛH!!!’                       lekkerpuh

GROEIEN NAAR EEN GEZOND GEWICHT MÉT ZELFVERTROUWEN EN ZÓNDER DIEET? DAT KAN!

Wil jij je weer lekker voelen in je eigen lijf? Weer lekker kunnen spelen, sporten en bewegen? De kleding kunnen kopen die je leuk vindt? Weer (meer) zelfvertrouwen krijgen? Dit zijn een paar voorbeelden die kinderen en jongeren noemen van dingen die door hun overgewicht anders gaan dan ze zouden willen.

Als Eetcoach kan ik je helpen om te groeien naar een gezond gewicht met zelfvertrouwen en zonder dieet! Ik werk daarbij met de methode ‘Lekker Pûh!!!’, waarbij ik jou en de rest van het gezin begeleid om het gezonde gedrag te verbeteren. Dit gebeurt op een interactieve, gevarieerde en enthousiaste manier.

WAT HOUDT DE ‘LEKKER PÛH!!!’ METHODE IN?

Volgens ons is lijnen of diëten voor kinderen en jongeren een aanslag op de gezondheid. Ieder dieet, in welke vorm dan ook, belemmert de groei en ontwikkeling van gezonde jongeren.

Samen met het kind of de jongere en hun ouders of verzorgers, gaan we op zoek naar de verborgen dikmakers in de huidige voeding. We stellen lekkere alternatieven voor en zorgen dat er een gezond en gevarieerd voedingspatroon ontwikkeld wordt. Daarnaast wordt er ook veel aandacht besteed aan voldoende bewegen en het opbouwen/versterken van het zelfvertrouwen. Kortom: Een leefstijl die past bij het gezin en waar je kind ook volmondig “JA” tegen zegt, waardoor hij of zij op een natuurlijke manier naar een gezond gewicht groeit.

Wij werken intensief en op maat om de kinderen en jongeren inzicht te geven in een gezonde leefstijl. We motiveren en leren ze hoe ze zelfstandig (met hulp en steun van ouders) op gezond gewicht komen en blijven. Ze kunnen, na het traject ,zelf keuzes maken in gezonde voeding en leefstijl, zijn gemotiveerd en weten om te gaan met moeilijke momenten en valkuilen die op hun pad komen.

De eerste keren dat kinderen of  jongeren komen, werken we voornamelijk aan het overbrengen van kennis. Daarnaast wordt er ook gewerkt aan het vergroten van inzicht en zelfkennis. Dit zorgt voor het opbouwen van een langdurig gezonde leefstijl. Aan de orde komen hierbij zaken als: Te veel eten, eten uit verveling, plezier in bewegen, goede keuzes maken, opkomen voor jezelf enzovoorts.

De eerste vijf weken kom je elke week naar Lekker Pûh!!!. Daarna ga je naar 4x elke twee weken, daarna 4x elke maand, daarna elke drie maanden. Zolang je nog groeit of zolang het nodig is, zien we je vervolgens graag elk half jaar. Onze methode is op maat van het gezin, dus hier is geen exacte tijd aan te verbinden.*

Voor contact, klik hier

Website: www.lekkerpuh.net