Wie ben ik

Mijn naam is Martine en ik werk als Kinder Eetcoach in Apeldoorn en de dorpen die daaromheen liggen. Zelf woon ik met mijn gezin in het mooie dorp Loenen op de Veluwe.

Ik ben gediplomeerd gewichtsconsulent (met de specialisatie kinderen) en ben aangesloten bij de BGN (Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland). Dit garandeert kwaliteit: Deskundig advies en goede begeleiding (www.gewichtsconsulenten.nl).                    img_543920-20copy20-20copy2028229

In de voorgaande jaren heb ik o.a. gewerkt als orthopedagoog, leerkracht en ambulant begeleider. Hierdoor heb ik veel ervaring opgedaan in het werken mét en begeleiden van kinderen en jongeren.

Binnen het onderwijs kwam ik regelmatig kinderen tegen die moeite hadden met hun overgewicht. Zo konden ze zich o.a. niet lekker bewegen, voelden ze zich niet fit en hadden ze weinig zelfvertrouwen.

Als Kinder Eetcoach help ik kinderen en jongeren om, op een hele gevarieerde manier en zoveel mogelijk aansluitend bij de vragen van het kind/de jongere, zich weer fit te voelen en weer meer zelfvertrouwen te krijgen. Dit door niet minder, maar wel door beter te eten en door te bewegen op een manier die bij jou past.

Het fijne is dat je het niet allemaal alleen hoeft te doen, ik help je daarbij!

Tot snel,

Martine

voor contact, klik hier